Óvodától az érettségéig. Együtt nőnek a gyerekkel a Moll bútorai

Idén május 29-re esett a gyereknap. Ez a vasárnap arra is jó alkalom volt, hogy az irodabútorok világát kicsit magunk mögött hagyva, a fiatalabb korosztályra is gondoljunk. Szerencsére van mivel! A Hungaro-Rim Kft. kínálatában évek óta megvásárolhatóak a német Moll gyár termékei, amelyeket elnézve biztosíthatunk minden kedves szülőt, hogy évekig nem kell a gyerekszoba átrendezésén gondolkodnia.

Hosszú ideje figyelmeztetnek az ortopéd szakorvosok arra, hogy megállíthatatlanul növekszik azon gyerekek száma, akik hátgerinc fájdalomra panaszkodnak. Ennek oka, hogy ez a generáció már sokkal többet ül az asztal előtt, legyen szó az iskolai, az otthoni tanulásról vagy éppen a játékkonzolok előtt töltött órákról. A Moll erre a megnövekedett gerincterhelésre kínál immár több mint 2 évtizede hatékony megoldást. Az általuk forgalmazott székeket és asztalokat ugyanis úgy tervezték meg, hogy azokat mindig használója aktuális testmagasságához lehessen állítani. És ezért nem fikció az sem, hogy a gyermek az általános iskolai házi feladatát és a próbaérettségi feladatait is ugyanannál az íróasztalnál írja meg!

A Moll termékei – ahogy a fényképeinken is látszik – kortalanok. A tervezők arra törekedtek, hogy egy alsó tagozatos diák éppen olyan szívesen használja azokat, mint egy gimnazista tinédzser. A külcsín mellett persze a belbecs is meghatározó. Az ergonomikus kialakítású szék és a magasságban állítható íróasztal együtt nő a gyerekkel, így a nebulónk mindig a gerincét kímélve, helyes testtartásban tud leülni tanulni vagy játszani a számítógépe elé. A Moll termékeinél a biztonságos mozgást az ötágú csillagláb garantálja, fékezett görgőkkel, illetve a TurnStop funkció, mely blokkolja a szék forgását. Fontos kiemelni, hogy a szülők dolgát a könnyen mosható huzat is megkönnyíti. Mindezt Langer Zsuzsa, a Hungaro-Rim Kft. ügyvezetője is megerősítheti, aki 10 éves Maya lánya szobájába szintén ezt a bútorcsaládot választotta.