Keresés

Keresés

SZÁLLÍTÁS - SZERELÉS

Cégünk márkaportfóliójába tartozó ülő- és irodabútorok garanciális és eseti szervizelését és időszakos karbantartását is vállaljuk. Magas minőségű termékeink megbízhatóságának köszönhetően azokra 3-7 év garanciát vállalunk.

A jó beállítás elengedhetetlen

A Hungaro-Rim Kft-től vagy viszonteladóinktól megrendelt és megvásárolt ülő- és irodabútorok esetén munkatársaink a helyszínre szállításban, a szakszerű összeszerelésben és az üzembe helyezésben is segítséget nyújtanak. Bár egy szék vagy asztal beállítása gyerekjátéknak tűnhet, higgyük el, rengeteget árthatunk egy rossz beállítással. Fontos, hogy a felhasználó fizikai adottságainak megfelelően igazítsuk be az ülés és háttámla magasságot, illetve az ülőlap mélységét.

HUNGARO-RIM KFT.

AMIBEN SZÁMÍTHAT RÁNK

precíz szállítás, a határidők pontos betartása

Saját gépkocsiparkunknak köszönhetően cégünk maga végzi a kiszállítást, nem kell szerződött partnerek segítségét igénybe vennie. Így a megbeszélt szállítási időpontokat minden esetben maximálisan sikerül tartanunk.

Professzionális szerelés

Munkatársaink felkészülten, az adott termék technikai paramétereinek és adottságainak maximális ismerete mellett szerelik össze és helyezik használatba az ügyfeleink által megvásárolt ülő-és irodabútorokat. Ügyfeleinknek így nem kell órákat vagy napokat azzal tölteniük, hogy az összeszerelési útmutatót tanulmányozva igyekeznek összerakni azokat.

Garancia érvényesítése

Ügyfeleink kérésére nyomonkövetjük vásárlásaikat, a megvásárolt termékek megfelelő működését. Amennyiben szükséges, kezeljük a támasztott garancia igényeket, illetve orvosoljuk a javítható problémákat, a rendeletésszerű használatból adódó sérüléseket.

VIDEÓK

TERMÉKAJÁNLÓ

A 100%-ban olasz Quinti minőségi termékei egyenesen Toszkána szívében készülnek, ahol a hagyomány és kultúra nagy szerepet játszik. A Quinti legfőbb alapelve a hagyomány, szenvedély és innováció. A több éves tapasztalattal rendelkező cég professzionalizmussal és gondosan válogatott anyagokból dolgozik, mindig a legkiválóbb minőséget kínálva a vásárlóknak.

ÖSSZES MEGTEKINTÉS
Back to Top
Product has been added to your cart