Keresés

Keresés

BÉRLÉS

Meglévő ügyfeleink számára ideiglenes irodaszék bérlési lehetőséget kínálunk rövid- és hosszú távra egyaránt, ezzel segítve az új munkakörnyezet kialakítását, egészen az új irodaszékek megérkezéséig.

Az irodaszék bérlés előnye, hogy így nem kell a többlet bútorokat raktározni, és nem lesz bútor/szék hiány sem.

Mi mindenre gondolunk!

Egy teljes arculatváltás, egy új irodai környezet kialakítása összehangolt szervezést kíván ügyfeleink részéről. A munkafolyamatok, az esetleges ügyfélfogadás, a zavartalan működés legtöbb ügyfelünk esetében az átalakítások alatt sem szünetelhet. A megfelelő bútorok kiválasztása és beszerzése legtöbbször időigényes, hiszen nagy körültekintést igényel. A régi már nincs meg, az új még nem érkezett meg- ezzel a problémával nem csak ügyfeleink, hanem rajtuk keresztül mi magunk is gyakran szembesültünk. Irodabútor bérlési szolgáltatásunkat ezen probléma áthidaló megoldásaként találtuk ki.

HUNGARO-RIM KFT.

AMIBEN SZÁMÍTHAT RÁNK

Egyénre szabott, rugalmas bérlési lehetőség

Minőségi ügyfélszolgálati tevékenységünk egyik meghatározó eleme, hogy a beszerzési folyamat során is támogatjuk ügyfeleinket. A beszerzési folyamatot a készletünkön található termékek rendelkezésre bocsájtásával igyekszünk megkönnyíteni ügyfeleink számára.

Rövid és hosszú távú együttműködés

Akár egy alkalomra, akár hosszú távra van szüksége nagyobb mennyiségű irodaszékre nagy raktárkészlet felhalmozása nélkül ránk számíthat.

Minőség minden esetben

A Hungaro-Rim Kft. a szolgáltatás színvonalát székbérlés esetén is megőrizve és garantálva a bérlet székek esetében is magas szinten szolgálja ki partnereit.
Back to Top
Product has been added to your cart