Keresés

Keresés

Szolgáltatásaink

A Hungaro-Rim Kft. csapata, több mint 15 éve van jelen a magyar piacon. Kollégáink kiemelkedő szaktudása segítségével meghatározó pozíciót vívtunk ki a magyar irodabútor piacon, ahol piacvezető nemzetközi ülő-és irodabútor márkákat képviselünk. Igényesen válogatott, széles termékkínálatunk és magas minőségű ügyfélszolgálati tevékenységünk révén egyre több ember számára tesszük elérhetővé a minőségi, ergonomikus termékeket, ezzel teremtve számukra kényelmesebb és egészségesebb munkakörnyezetet.

Termékportfóliónkat olyan elismert nemzetközi gyártók termékei alkotják, mint a RIM, a DAUPHIN, a ZÜCO vagy a S·CAB magas minőségű termékei. Ügyfeleink között megtalálhatók a legnagyobb nemzetközi cégek, bankok, biztosítók, neves magyar vállalatok, valamint oktatási intézmények és államigazgatási szervek.

SZOLGÁLTATÁSAINK

AMIBEN SZÁMÍTHAT RÁNK

Magas minőség

Partnereink saját formatervezésű és fejlesztésű ülő- és irodabútor termékeinek köszönhetően ügyfeleinknek egyedi, megbízható, exkluzív, kreatív megoldásokat tudunk kínálni.

Széles termékkínálat

Termékportfóliónkat többek között olyan elismert nemzetközi gyártók alkotják, mint a RIM, a Daupin, a Züco, vagy a Quinti.

Kiváló ár-érték arány

Az általunk forgalmazott valamennyi cseh, olasz, svájci és német termék professzionális tervezés és gyártás eredménye, mely termékek a piacon rendkívül kiváló ár-érték arányt képviselnek.

Minőségi ügyfélszolgálati tevékenység

Kollégáink kiemelkedő szaktudással rendelkeznek, ügyfélszolgálati tevékenységünk célja, hogy egyre több ember számára tegyük elérhetővé a minőségi és egészséges munkakörnyezetet.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mire kell figyelnem irodaszék vásárlás esetén?

Az alapvető szempontok, amelyeket vásárlás előtt érdemes átgondolni:

  • milyen célra szeretnénk széket választani, milyen igénybevétel várható az adott termékre,
  • szükségünk van-e speciális funkciókra,
  • van-e konkrét elképzelésünk a kárpit minőségét vagy színét illetően,
  • van-e esetleg konkrét márka, amihez ragaszkodunk,
  • milyen összegben szeretnénk vásárolni?

Kollégáink természetesen minden esetben állnak leendő ügyfeleink rendelkezésére, hogy az elképzeléseknek megfelelően együtt megtaláljuk a legmegfelelőbb bútort.

Komplett irodaberendezést is választhatok a Hungaro-Rim Kft.-nél?

Cégünk az ülő-és irodabútorok forgalmazása mellett folyamatosan foglalkozik belső terek, irodák, ügyfélvárók kialakításával, azok komplett berendezésével is. A különböző paravánok és egyéb kreatív megoldások segítségével nem csak klasszikus, hanem a mai modern office/home-office munkarendnek megfelelő modern munkaállomások kialakítására is van lehetőségünk.

Van-e lehetőség arra, hogy rendelés vagy vásárlás előtt kipróbáljam a kiválasztott irodaszéket, irodabútort?

Kiállítótermünkben több általunk forgalmazott irodabútor kipróbálására is van lehetőség.
Kollégáink segítségével leendő vásárlóink a rendelkezésre álló anyagmintákból nem csak a kárpitok milyenségét és színét tudják személyesen kiválasztani, hanem a különböző technikai megoldásokat is szemügyre tudják venni.

Egyedi, személyre szabott igényeket és rendeléseket is ki tudnak szolgálni?

Nemzetközi partnereink kínálata bármilyen igény kielégítésére lehetőséget biztosít számunkra. Felmérve leendő ügyfeleink egyedi igényeit, velük együttműködve kiválasztjuk, megtervezzük és megrendeljük a számukra leginkább megfelelő berendezést.
Legyen szó, irodaszékről, iróasztalról vagy komplett berendezésről.

Ha gyermek részére szeretnék bútort vásárolni, más szempontok alapján kell választanom?

Ebben az esetben a külcsín helyett inkább a biztonságot, a kényelmet és az ergonómiát tartsuk szem előtt!
Hogyan mozog a szék, fékezhetőek-e a görgők, az adott termék rendelkezik-e TurnStop funkcióval, mely blokkolja a szék forgását, mosható-e a huzat stb.
Fontos, hogy olyan bútort válasszunk, mely a gyermek fizikai adottságainak megfelelően állítható ülés- és háttámla magassággal, illetve állítható ülőlap mélységgel is rendelkezik. Ezek az apró részletek az évek során a gyermek mérete és ízlése szerint variálhatóvá is teszik a megvásárolt bútort.

Vállal-e a Hungaro-Rim Kft. garanciát a nála vásárolt vagy az általa összeszerelt termékekre?

Beszállítóink magas minőségű termékeire, azok megbízhatósága miatt cégünk 3-7 év garanciát vállal.

Back to Top
Product has been added to your cart