Keresés

Keresés

TERVEZÉS - TANÁCSADÁS

Kézenfogva ügyfeleinket, elképzeléseikkel, terveikkel, és a rendelkezésre álló költségvetésükkel összhangban, együtt dolgozzuk ki a megfelelő iroda- és ülőbútorokra, belső terek kialakítására vonatkozó új koncepciókat, megoldásokat és ajánlatokat.

Az első ötlettől a megvalósulásig

Szakembereink a tervezéstől a szállításig rendelkezésre állnak és segítséget nyújtanak leendő ügyfeleinknek. Segítve őket elképzeléseik minél pontosabb megvalósításában, szakembereink igény esetén munkaterületek, irodák és közösségi terek 3D-s látványterveit is elkészítik, akár fotorealisztikus megjelenítéssel is.

HUNGARO-RIM KFT.

AMIBEN SZÁMÍTHAT RÁNK

Nemzetközi tervezői háttér

Valamennyi partnerünk több nemzetközi tervező gárdával együttműködve folyamatosan azon dolgozik, hogy ügyfeleinknek egyre ergonomikusabb, dizájnosabb és napjaink elvárásainak minél megfelelőbb ülő-és irodabútorokat fejlesszen ki.

Modern tervezői szemlélet

Munkatársaink a rendszeres szakmai továbbképzéseknek és a beszállítói oldalról érkező szakmai anyagoknak köszönhetően, a legfrissebb nemzetközi trendeknek megfelelő, a legmodernebb anyag- és technológiai megoldásokkal rendelkező termékekkel alakítják ki és tervezik meg az ügyfél által megálmodott enteriőrt.

Magas színvonalú szakmai hozzáértés

Több mint 15 éves szakmai múltunknak köszönhetően kreatív, gyakorlatias ötletekkel segítjük és támogatjuk ügyfeleink elképzeléseit. Nemzetközi munkák tapasztalatait és eredményeit felhasználva új, előremozdító ötletekkel igyekszünk a tervezés minden egyes pillanatában tevékenyen részt venni.

NEMZETKÖZI TERVEZŐINK

Massimo Costaglia & Giulio Mazzanti

RIM - Muuna irodaszék

Marcello Ziliani

S.cab - Lisa termékcsalád

Marco Cocco

Quinti - Misty irodaszék

VIDEÓK

TERMÉKAJÁNLÓ

A RIM márka termékeit gyártó RIM-Cz spol. s r.o. 25 éve alakult Csehországban. A legjobb cseh ipari hagyományokra épülő vállalat a saját formatervezésű irodaszékek, tárgyalószékek és ülőbútorok magas minőségű előállítáasára és azok folyamatos fejlesztésére alapozza növekedését.

ÖSSZES MEGTEKINTÉS
Back to Top
Product has been added to your cart