Keresés

Keresés

HUNGARO-RIM KFT.

A RIM magyarországi leányvállalataként, még RIM Hungária Kft. néven a kezdetektől fogva arra törekszünk, hogy a cseh precizitás védjegyével vonzó alternatívát kínáljunk a hazai irodabútor piacon. Cégünk a hazai irodai ülőbútorpiac trendjeit folyamatosan figyelve igyekszik a változó igényekhez igazítani a portfólióját. Ennek tudható be, hogy 2001-től beléptünk a prémium kategóriába is. A világ első öt legnagyobb gyártója közé sorolt német Dauphin termékei mellett megjelent kínálatunkban a svájci Züco is. A kínálati bővülés időszaka céges átalakulással járt. 2010-től a RIM Hungária Kft. változatlan vezetéssel Hungaro-Rim Kft. néven folytatta tovább a munkát a magyar irodai ülőbútorok kereskedelmében.

Vállalkozásunk disztribútorként és félszáz vidéki viszonteladónk révén jó ideje lefedi az egész ország területét. Visszatérő megrendelőink közé tartozik a BOSCH, a Generali, a CEU, de ugyancsak a Hungaro-Rim-től rendelt irodaszékekben hoznak fontos döntéseket például a Suzuki, a Hankook irodáiban, és a K&H bank valamennyi hazai fiókjában is. A Hungaro-Rim neve a magyar felsőoktatás beszerzői között sem cseng ismeretlenül. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Pécsi Tudományegyetem tenderein ugyancsak többször az általunk készült ajánlatok lettek a befutók.

2015-től az ülőbútorok értékesítése mellett komplexebb szolgáltatásokat is kínálunk.  Igény esetén egy üres irodát a padlótól a plafonig berendezünk. 2021-ben többek között Kecskeméten, a Mercedes gyár legújabb zöldmezős beruházásában is részt vettünk.

Cégünk történetének harmadik évtizede egyértelműen az egészségről és a fenntarthatóságról szól. A tervezés során soha ennyire nem volt még fontos az ülőbútor iparban az egészség, mint most. Partnereink az ergonomikus megoldásokat kínáló termékeket, azaz a hátat és a nyakat védő irodaszékeket keresik a piacon. 2021-ben a cégünknél értékesített irodabútorok 100 százaléka rendelkezett üléstartást javító megoldásokkal.

Ezen változó és fejlődő igényeknek igyekszünk napról napra eleget tenni, meglévő vagy leendő ügyfeleinket elvárásainak megfelelően maximálisan kiszolgálni.

Cégtörténet

A Hungaro-Rim Kft. története röviden.

termékkínálat további bővülésének éve, többek között már a gyermekbútorokat gyártó Moll márka is képviselteti magát a cég kínálatában

2021

a Hungaro-Rim Kft. új 16. kerületi bemutatótermének megnyitása

2020

az ülőbútorok értékesítése mellett a piaci igények kielégítése céljából már komplex belsőépítészeti szolgáltatásokat is nyújt a cég

2015

a RIM Hungária Kft. változatlan vezetés mellett Hungaro-Rim Kft. néven folytatja tovább működését

2010

a RIM márka mellett más prémium kategóriás termékek (Dauphin, Züco) is megjelennek a RIM Hungária Kft. kínálatában

2001

megalakul a RIM Hungária Kft. a morvaországi RIM leányvállalataként

2000

SZOLGÁLTATÁSAINK

Teljes körű szolgáltatás ügyfeleinknek, az ötlettől a megvalósulásig, a szállítástól a szerelésig, a felújítástól a karbantartáson át a bérlésig igyekszünk minden igényt kielégíteni.

Tervezés - tanácsadás

Az első ötlettől a megvalósulásig.

Szállítás - szerelés

A jó beállítás elengedhetetlen.

Szerviz - kárpitozás

Ha kell, újjá varázsoljuk bútorait.

Bérlés

Mi mindenre gondolunk!

PARTNEREINK

Piacvezető nemzetközi ülő- és irodabútor márkák, nemzetközi tervezőgárda, igényesen válogatott, széles termékkínálat.

Back to Top
Product has been added to your cart