Keresés

Keresés

SZERVIZ - KÁRPITOZÁS

Termékeink magas műszaki minőségének és tartalmának köszönhetően a Hungaro-Rim Kft. 3-7 év garanciát vállal az általa forgalmazott bútorokra. A garanciális időtartam alatt szakembereink bármilyen jellegű probléma esetén állnak ügyfeleink rendelkezésére.

A garancia lejártát követően sem hagyjuk magukra vásárlóinkat

Amennyiben van rá lehetőség, szervizeljük, javítjuk, új alkatrészek beszerzésével orvosoljuk a termék problémáit. Ha az évek során csak esztétikailag sérül a szék, veszít korábbi fényéből, akkor szakembereink az éppen aktuális szín és anyag trendeknek, valamint ügyfeleink igényeinek megfelelően újra kárpitozzuk azokat.

Hitvallásunk szerint, ha megfelelő törődést és odafigyelést kap egy szék, ha rendeltetésszerű a használata és a megfelelő beállításokkal van használva még évek múltán is kifogástalanul tud működni.

Ha kell újjá varázsoljuk bútorait

Kárpitozási szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy arculatváltás, új belsőépítészeti koncepció, vagy csupán az elhasználódott kárpitozott felületek felújítása révén – a meglévő bútorok cseréje nélkül – történjen meg az átalakulás.

A kárpitozás során mind a szövetek, mind a szivacsozás felújítása megtörténik, így nem csak a bútorok esztétikai kinézete, de az üléskomfort is megváltozik.