Keresés

Keresés

SZERVIZ - KÁRPITOZÁS

Termékeink magas műszaki minőségének és tartalmának köszönhetően a Hungaro-Rim Kft. 3-7 év garanciát vállal az általa forgalmazott bútorokra. A garanciális időtartam alatt szakembereink bármilyen jellegű probléma esetén állnak ügyfeleink rendelkezésére.

A garancia lejártát követően sem hagyjuk magukra vásárlóinkat

Amennyiben van rá lehetőség, szervizeljük, javítjuk, új alkatrészek beszerzésével orvosoljuk a termék problémáit. Ha az évek során csak esztétikailag sérül a szék, veszít korábbi fényéből, akkor szakembereink az éppen aktuális szín és anyag trendeknek, valamint ügyfeleink igényeinek megfelelően újra kárpitozzuk azokat.

Hitvallásunk szerint, ha megfelelő törődést és odafigyelést kap egy szék, ha rendeltetésszerű a használata és a megfelelő beállításokkal van használva még évek múltán is kifogástalanul tud működni.

Ha kell újjá varázsoljuk bútorait

Kárpitozási szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy arculatváltás, új belsőépítészeti koncepció, vagy csupán az elhasználódott kárpitozott felületek felújítása révén – a meglévő bútorok cseréje nélkül – történjen meg az átalakulás.

A kárpitozás során mind a szövetek, mind a szivacsozás felújítása megtörténik, így nem csak a bútorok esztétikai kinézete, de az üléskomfort is megváltozik.

HUNGARO-RIM KFT.

AMIBEN SZÁMÍTHAT RÁNK

Több éves szakmai tapasztalat

Munkatársaink magas színvonalú, professzionális segítséget nyújtanak bármilyen jellegű probléma esetén.

Szakszerű karbantartás

Igény esetén munkatársaink a termékek élettartamának meghosszabbítása érdekében elvégzik a szükséges karbantartási munkálatokat. A gyakoriság az ügyféllel egyeztetve, a termékek igénybevételének figyelembevétele mellett történik.

Kárpitanyagok széles választéka

Nemzetközi kapcsolatainknak köszönhetően minden esetben a legtrendibb anyagkínálattal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

NEMZETKÖZI TERVEZŐINK

Massimo Costaglia & Giulio Mazzanti

RIM - Muuna irodaszék

Marcello Ziliani

S.cab - Lisa termékcsalád

Marco Cocco

Quinti - Misty irodaszék

TERMÉKAJÁNLÓ

Az 1969-ben alapított német Dauphin forgószékekre szakosodott családi vállalatból lett mára a világ vezető irodaszék gyártója.
A Dauphin számos fejlesztése nem csak a saját termékeinek kényelmét, megbízhatóságát és minőségi élettartamát szolgálja, hanem az ülőbútor iparág többi szereplője számára követendő példaként is szolgál.

ÖSSZES MEGTEKINTÉS
Back to Top
Product has been added to your cart