Beülne egy ilyen váróterembe?

Váróterem - Aleta pad - Hungaro-Rim

Kemény ülőlap, és hasonlóan spártai háttámla. Ki ne emlékezne azokra a szocializmusból ismert várótermi székekre, amelyben az orvosra várakozni önmagában kínzó kihívást jelentett. A RIM a rém kényelmetlen közösségi ülőbútorok helyett szerencsére kezdettől fogva minőségi alternatívát képvisel.

Ezek a fényképek nem egy műteremben készültek, hanem egy valódi váróteremben fotói. Közös nevezőjük, hogy a bútorok az esztétikus külső mellett a legszigorúbb ergonómiai követelményeknek is megfelelnek. Hogy miért? A válasz a többi között az anyagválasztásban rejlik. A Jet Bioactive szövetünk például ezüstionokat tartalmaz, amely megakadályozza a baktériumok elszaporodását, míg az Xtreme fantázianevű termékünk 100%-os újrahasznosított anyagból készült, azaz nem tartalmaz fémes színező anyagokat. De érdemes megemlíteni a képen látható Aleta padot is, ami a Silvertex szövetünkkel kombinálva remek választásnak számít az egészségügyi intézményekben, ahol ma már a térelválasztók használata is bevett gyakorlatnak számít.

 „A minőségi váróterem a magánrendelőkben szinte alapértelmezett, de egyre több állami szakrendelőben is szerencsére ezek köszönnek vissza. Fontos megjegyezni, hogy nem csak a betegek hátát kímélő székekre van nagy kereslet, de az orvosok, asszisztensek számára is legalább olyan fontos, hogy az irodai szék vagy a forgószék, amiben ülnek, a 2023-as ergonómiai elvárásoknak megfeleljen. Azaz több ponton állítható legyen a magassága, a mélysége, a támlája is”

von mérleget Langer Zsuzsa, a Hungaro-Rim ügyvezetője a tavalyi értékesítési tapasztalatok alapján.