Menő irodák születtek a sárbogárdi Inkubátorházban

Kevesen gondolnák, de Sárbogárd a Dunántúl egyik legnagyobb területen fekvő települése. Híres szülötte volt többek között Tinódi Lantos Sebestyén és Mészöly Géza, a „Balaton festője”. Sárbogárd, a közel 13 ezer lakosú Fejér megyei város, 2022-ben a környék vállalkozásait szolgáló projektjeivel került be a hírekbe. A város önkormányzata 437 milliós összköltségvetéssel egy inkubátorház kialakításába kezdett. A hónapokon át tartó, összetett projektben fontos szerep jutott a Hungaro-Rim Kft.szakembergárdájának is. A novemberben nyíló, mutatós épület belső terei többek között a mi közreműködésünkkel nyerték el végső formájukat.

Szinte rá sem lehet ismerni a sárbogárdi Inkubátorház épületére. Az ipari parkban járva eddig elfordították a fejüket az emberek, most viszont csodájára járnak. A beruházás célja, hátországot nyújtani a helyi vállalkozásoknak. Legyen szó egy tárgyalásról, egy továbbképzésről vagy éppen a napi adminisztrációs teendők ellátásáról. „Olyan kalappal köszönjünk, ami kellően fel van díszítve” – találóan így fogalmazta meg Sükösd Tamás polgármester, hogy miért tartották fontosnak, hogy az M7-es autópályától délre eső, induló vállalkozásoknak méltó környezetet hozzanak létre. A település első embere szerint az egyik legfontosabb szempont éppen az volt, hogy a sárbogárdi vállalkozások 21. századi környezetben tudjanak dolgozni.

A külcsín mellett persze a belbecs is fontos. Ennek megteremtésére többek között a Hungaro-Rim Kft. kapott megbízást. Az 5 irodát, 1 konyhát és egy 8 fős tárgyalót magában foglaló szolgáltatóházban 12 munkaállomáson dolgozhatnak egyszerre. A megbízás része volt a beszerzés mellett a tervezés is. „Örömteli tendencia, hogy a közszférában is egyre több modern, többfunkciós épület készül el. Legutóbb például Komárom városa bízott meg minket új inkubátorháza berendezésével.” – mondta Langer Zsuzsa, a Hungaro-Rim Kft. ügyvezetője.

„Fontos volt számunkra, hogy a Hungaro-Rim Kft. nem csak egy „szimpla” tenderként tekintett ránk.  Már az egyeztetések során megtapasztaltuk a cég mögött álló tartalmat, felkészültséget és hozzáértést. Én magam a magánszférából érkeztem, így ezt tudom értékelni.” – tette végül hozzá megtisztelő véleményét a közös munkáról Sükösd Tamás, Sárbogárd polgármestere.