Mától láthatóak a holnap bútorai

Orgatec 2022

Október 25-én kezdődik az Orgatec szakkiállítás Németországban. A vásár a világ legnagyobb bútoripari seregszemléjének számít. A négynapos rendezvény méreteit jól példázza, hogy 12 ezer négyzetméteren több mint 600 kiállító mutatja be legújabb innovációit a nagyközönségnek. A koronavírus-járvány miatt 4 év után újranyíló Orgatec fő kiállítói között található a csehországi RIM gyár is, amely több újdonsággal is készült. A Rim Kai Stania világhírű sztártervezővel vár minden kedves érdeklődőt a standjánál.

„Óriási az izgalom mindenkiben a Kölnben nyíló Orgatec szakkiállítás előtt. Olyan gyorsan változott a minket körülvevő világ, mint még talán előtte soha.”

– a többi között ezekkel a gondolatokkal várják a szervezők a német nagyvárosba a világ legnagyobb bútorgyártó cégeit. Az esemény középpontjában a zöld megoldások mellett a COVID járvány világunkra és a bútorpiacra gyakorolt hatásai, valamint az ezekre adott gazdasági válaszok állnak. A kiállításon idén 10. alkalommal részt vevő RIM is rengeteg olyan új termékkel készül, amelyek mindegyike ezekre a kihívásokra reflektál tartalomban és formában egyaránt.  A gyár Kai Stania tervező segítségével mutatja be legújabb, saját gyártású kollekcióját, amelynek egyik darabjáról mi magunk is kaptunk már képes ízelítőt cseh kollégáinknak köszönhetően.

Kai Stania
Kai Stania

A Rim-csapatához 2017-ben csatlakozó, világszerte több díjjal kitüntetett Kai Stania vezetésével megálmodott termék a sokat sejtető „Simply trendy” mottó jegyében hirdeti egyszerre az eleganciát és a praktikumot, amiről hírleveleink olvasói közül bárki a saját szemével is meggyőződhet. A világhírű osztrák tervező mellett a RIM standján debütál a vadonatúj Space forgószék, ami a RIM legújabb, saját gyártású irodai húzótermékének számíthat majd 2023-ban. A rendezvény újdonságairól, iparági érdekességeiről novemberi hírlevelünkben első kézből számolunk majd be.

„Simply trendy” – Organix termékcsalás

A RIM stábja a megszokott helyen, a 8.1-es csarnok 1. sz. 031-es standján várja az érdeklődőket.
Október 25-én 9:30-tól Kai Stania és Robin Platt tart bemutatót a gyár legújabb kollekciójáról.
A helyszínen a hangulatot a látványos prezentáció mellett a RIM hagyományos bórkóstolói teszik majd teljessé.