Jolly joker az irodákban. Egyre népszerűbb az L-alakú íróasztal

Nincs új a nap alatt, nem 2022-ben találták fel az L-alakú asztalokat. Azt is kijelenthetjük ugyanakkor, hogy minden eddiginél nagyobb népszerűségnek örvendenek ezek a termékek a Hungaro-Rim Kft. irodafejlesztési projektjeit átnézve. Hogy miért? Mostanra értek be a piac innovációs fejlesztései.

A belsőépítészek, dizájnerek nagy örömére a gyártók közül többen is képesek arra, hogy ezeket az asztalokat úgy emeljék meg, hogy az L-alakú asztalfelület teljes egésze egyszerre mozogjon függőleges irányban. Erre korábban is voltak kísérletek, de igazán jól működő, motorizálható vázszerkezet híján nem lettek sikeresek azok a konstrukciók. Tapasztalataink szerint a memóriagombbal egyszerűen irányítható L-alakú íróasztalok iránt a legnagyobb felhasználói igény az IT-szektorban mutatkozik.

A Hungaro-Rim Kft. szakemberei a legutóbb például ezeket a termékeket a Frimo móri gyárában telepítették, ahol a mérnökök, fejlesztők tetszés szerint állíthatják be, hogy ülve vagy állva akarnak dolgozni a munkaállomásukon, vagy éppen a pihenő üzemmódot választják maguknak.