Irány az Orgatec 2022!

Orgatec 2022

Megnézzük a holnap bútorait Kölnben

Szinte napra pontosan 3 hónap múlva kezdődik az Orgatec szakkiállítás Németországban. Az október 25-én nyitó vásár a világ legnagyobb bútoripari seregszemléjének számít. A négynapos rendezvény méreteit jól példázza, hogy 12 ezer négyzetméteren több mint 600 kiállító mutatja be legújabb innovációit a nagyközönségnek. A koronavírus-járvány miatt 4 év után megnyíló Orgatec középpontjában – mindenki számára érthető módon – a rugalmas munkavégzés legújabb fejlesztései állnak. A Hungaro-Rim Kft. szakemberei is a helyszínre utaznak azért, hogy első kézből értesüljenek arról, 2023-tól milyen irodai bútorok színesítik majd a kínálatot.

Középpontban a hibrid irodák. Előre törtek az akusztikai megoldások

Orgatec 2022

Mi a vonzó egy irodában, ha elvileg bárhonnan lehet dolgozni? A többi között erre kínál a világjárvány után látványos és praktikus válaszokat az Orgatec kiállítás. A mellékelt fotókon is látható termékek közös nevezője, hogy gyorsan, könnyen változtathatóvá teszik az adott munkahelyeket. Ez a rugalmas irodabelső mára az egyik legfontosabb hívószó lett a szakmában – emelték ki meghívó háttéranyagukban a szervezők. A nemzetközi seregszemlén természetesen a zöld megoldások sem hiányozhatnak. A „bölcsőtől-bölcsőig” koncepció jegyében például a 100 százalékban újrahasznosítható bútorcsaládok is megjelennek, de a biofil irányzatra, azaz a természetes anyagok felhasználására is trendi példákat ígérnek az Orgatec-re látogatóknak. A kiállítás érdekességének ígérkezik az a technikai megoldás, amellyel előre belehallgathatunk abba, hogy milyen lenne az irodánk akusztikája az adott bútor megvásárlása esetén. A hanghatások optimalizálása különösen a nyitott irodákban lehet nagy segítségére a megrendelőknek.

Orgatec 2022

Bemutatkozik a legújabb RIM bútorcsalád is

„A nemzetközi seregszemlére időzíti a csehországi RIM gyár is legújabb termékeinek bemutatóját”

– árulta el Langer Zsuzsa, a Hungaro-Rim Kft. ügyvezetője. Mint fogalmazott: talán még soha nem várta ennyire a szakma az Orgatec kiállítást, hiszen a tervezők, gyártók, forgalmazók a járvány miatt legutóbb 2018-ban találkozhattak személyesen a kölni rendezvényen.

„Az Orgatec kiállításon a hagyományoknak megfelelően mi is részt veszünk. Amit ott látunk, a lehető leghamarabb visszaköszön a mi kínálatunkban is, ezt ígérhetem!”

– mondta Langer Zsuzsa a világ legnagyobb bútoripari rendezvényéről elöljáróban, hozzátéve: az eseményről exkluzív beszámolót olvashatnak majd novemberi hírlevelünkben.

Orgatec 2022