Szevasz, tavasz! Ötödével nőttek a megrendelések január és május között

Bár a Covid-helyzet és az orosz-ukrán háború is általános bizonytalanságot jelent Európa gazdaságainak, a Hungaro-Rim Kft. forgalmára ez szerencsére nem volt hatással. Cégünk megrendelés állománya dinamikusan fejlődött 2022-ben is. Az év első 5 hónapjában is folyamatosak voltak a beszerzések, legyen szó az elhasznált bútorok cseréjéről vagy új irodák komplett megtervezéséről, kialakításáról egyaránt.

Íme, legfrissebb munkáink!

A világ egyik vezető görgő és kerekeket gyártó cégének hazai forgalmazója a közelmúltban bízta meg a Hungaro-Rim Kft.-t azzal, hogy bemutatótermét kialakítsa. A Roll-N Kft. központjába a többi között egyedi íróasztalokat, térelválasztó paravánokat és LED-világítással beépített monitorokat kellett telepíteni.

A megrendelés a mostanában mind népszerűbb mobil munkaállomások megtervezésére és kiépítésére is vonatkozott. A Hungaro-Rim Kft. ezzel párhuzamos teljesített egy kecskeméti megbízását is. A Maschinenring Magyarország Kft. egy teljes irodaszint megtervezését és bútorozását kérte a RIM termékeivel.

„Egyedi íróasztalokkal, elválasztó paravánnal és görgős konténerrel igyekeztünk feldobni az irodateret”

– mondja Langer Zsuzsa, aki hozzátette: 2022-ben minden eddiginél népszerűbb szolgáltatássá vált a tervezés és a kivitelezés együttes megrendelése. Ma már elmondható, hogy tíz megrendelőből nyolc nem csak terméket kér, hanem egész irodák kialakítására ad megbízást.

Népszerűek az elektromosan emelhető asztalok!

Az idei tavasz számos a megbízóknak köszönhetően számos innovatív és kreatív kihívást hozott számunkra. A móri Frimo Hungary Kft.-nek például 61 darab munkaállomást kellett kiépíteni. A beruházás érdekessége, hogy a kivitelezés során elektromosan emelhető, úgynevezett L-alakú asztalokat szerelt fel cégünk. Ez azt jelenti, hogy a munkaállomáson dolgozó személy akár állva is teljes értékű asztali munkát tud végezni, miközben a hátát védi. Ez az egészségvédelmi funkció azért is hasznos, mert a gerinccsigolyák terhelése ülő helyzetben kétszer olyan nagy, mint álló testhelyzetben.

„Egyértelmű trend az, hogy nő a piaci igény az ergonomikus megoldások iránt az irodabútorok piacán. A megrendelőkkel beszélgetve azt látjuk, hogy a munkaadók közül sokan hajlandóak megfizetni azt a plusz költséget, ami az egészségvédő funkcióval ellátott termékekhez kapcsolódik. Ennek oka, hogy a 8 órás műszak végére kevésbé elfáradó munkavállaló összességében a cég hatékonyságát növeli”

– jegyzi meg Langer Zsuzsa.

Növekszik az innovatív megoldások iránti igény

A 2022-es megrendeléseket elemezve elmondható az is, hogy kedvelt lett a megrendelők körében az úgynevezett hangelnyelő paraván. Az egyterű irodákban ezeknek a termékeknek a segítségével egyszerűen elválaszthatóvá válnak egymástól a kollégák. Az innováció erénye, hogy munka közben egyik munkatárs sem zavarja a másikat. Az esztétikus hangelnyelő paneleket idén tavasszal többek között a nagytarcsai Gloster Telekom Kft. irodájában szerelték be munkatársaink.