„Rock and Roll-N!” Új iroda a születésnapra.

A jól eltalált irodabelső hosszú éveken át szolgál egy cég vizuális névjegyeként. Ezt vallja az óbudai Roll-N Ipari Kerekek Kft. is, ahol 2022 tavasza óta, a többi között egy naprakész irodatér és egy trendi bemutatóterem fogadja a vállalkozás partnereit. Az idén 20 éves jubileumát ünneplő magyar cég központját a Hungaro-Rim Kft. csapata gondolta újra, természetesen a megvalósításban a megrendelőkkel lépésről-lépésre együtt haladva. Az eredményről Hámori Zoltán ügyvezetőt, kereskedelmi vezetőt faggattuk.

„Már több mint tízéves volt a régi irodánk, ezért időszerűnek éreztük a frissítést. Egy korszerű, 21. századi formavilágot szerettünk volna megvalósítani. Egy olyan helyet, ahol a világ vezető kerekeket és görgőket gyártó cégének, a Blickle-nek a vizuális világa is visszaköszön a látogatóknak”

– foglalta össze a megújulás célját Hámori Zoltán. A hazai kerék- és görgőpiacon dinamikusan fejlődő cég munkatársa hozzátette: az ipari termékek világának „keménységét” lágy forma- és színvilággal akarták ellensúlyozni, és mint fogalmaz:

„a megvalósítás maximálisan ezt tükrözi vissza.”

A Hungaro-Rim Kft. munkatársai a beruházás során egyedi íróasztalokat és a Rim ülőgarnitúra család termékeit szállították a Roll-N Hunor utcai központjába. A kivitelezés része volt az is, hogy térelválasztó paravánokat telepítettek beépített monitorokkal és LED-világítással. A munkaállomások a mai irodai trendeknek megfelelően mobilak, vagyis könnyen átrendezhetőek például egy nagyszabású rendezvény, vagy egy nem várt esemény (ld. covid-járvány) esetén is.

„Nagyon sok dolgozónk a kezdetektől, vagyis 2002 óta velünk van. Számukra is szerettünk volna egy olyan munkakörnyezetet létrehozni, ahol jól érzik magukat, ahol a hetedik óra végén sem fáradnak el csak azért, mert kényelmetlen székben görnyednek az íróasztal előtt.”

– jegyzi meg Hámori Zoltán, hogy miért a korszerű ergonómiai megoldásokkal ellátott, többfunkciós RIM ülőgarnitúrára ikszeltek a megrendelőlapon.

„Elégedettek voltunk a szervezéssel és a lebonyolítással egyaránt. A Hungaro-Rim Kft. munkatársával, Makay-Vajai Tímeával az egész projekt során hatékonyan tudtunk együtt dolgozni”

– tette hozzá végül Hámori Zoltán, a 400 féle kaputechnikai terméket is forgalmazó Roll-N kereskedelmi vezetője.