Újrahasznosításból jeles a Muuna irodaszék

MUUNA - MU 3101.15

Ha vásárlóként a kényelem, a dizájn és az ergonómia mellett kiemelten fontos számunkra a környezetvédelem ügye is, akkor bátran válasszuk a Muuna ülőbútorait. A Massimo Costaglia és Guilio Mazzanti által megálmodott széknek ugyanis az 54 (!) százaléka, azaz több mint a fele újrahasznosított anyagból készül. Ennek a fele sem tréfa!

Az iparág fejlődését jól példázza, hogy hasonló ökolábnyom-csökkentésről tíz évvel ezelőtt a szakmából senki sem mert volna álmodni. Az ötletgazdák a szék fejlesztése közben maximálisan törekedtek a fenntarthatósági szempontok érvényesítésére. Ennek tudható be az is, hogy a Muuna nem tartalmaz PVC, króm, és egyéb ózonréteget károsító anyagokat, de még úgynevezett halogénezett égésgátlókat sem. Az irodában és home office környezetben egyaránt jól hasznosítható termék érdekessége, hogy a szétszedését követően 17 százaléka ugyancsak újrahasznosíthatóvá válik, ami a versenytársakkal összehasonlítva kiemelkedően környezetbarát tulajdonság. A Muuna erénye még az is, hogy a gyártók úgynevezett SELF mechanizmussal látták el. Ez azt jelenti, hogy az önbeállító rendszer maga készíti elő a szükséges beállításokat használójának testsúlyát alapul véve.

Muuna irodaszék

A klímabarát Muuna természetesen a Hungaro-Rim Kft. kínálatában is megtalálható. A kárpitozott irodaszék megannyi színben pompázva várja, hogy találkozzon a „tekintete” egy felelősen gondolkodó vevőével.

További információk a termékről.