Legyünk trendik – Elegáns, modern otthon és exkluzív iroda Dauphin Home bútorokkal

Mindig izgalmas feladat új lakásunkat vagy irodánkat berendezi. Mindkét esetben először is a stílusirányzatot kell eldöntenünk. Majd ehhez az irányzathoz kell beszerezni a megfelelő bútorokat. Most lássunk egy fantasztikus bútorcsaládot, amely valóra váltja az álmainkat!

Az iroda, vagy az otthoni home office kialakításánál fontos szempont, hogy milyen környezetet hozzunk létre, hiszen a közérzetünkre, az egészségünkre és a teljesítményünkre nagy hatással van, hogy a munkahelyünkön hogyan érezzük magunkat. Igazi win-win szituáció egy igényes és kényelmes munkahely, amely mind a dolgozók, mind a munkaadó számára főnyeremény, hiszen az alkalmazottak is jól teljesítenek, ami versenyképessé teszi a vállalkozást.

Napjainkban a cégek többsége inkább modern stílusban rendezi be az irodáját. A Hungaro-Rim 2010 Kft. által képviselt bútorgyártó cég referenciái között is számtalan trendi irodát találhatunk.  Ezekből mutatunk be egy néhányat a teljesség igénye nélkül. Sao Paulóban az Alberflex számára egy színes, természetközeli irodát terveztek.

Ki ne szeretne itt meginni egy kávét reggel?

Másik ilyen nagyszerű példa az Excellent Business Center, mely Németország számos nagyobb városában megtalálható. Ezeket a gigantikus irodaházakat a Dauphin termékei emelik ki az átlagból, és bármely stílust is kedvelünk, minden ízlést ki tudnak elégíteni.

Abban mindannyian egyetérthetünk, hogy egy lakás felújításánál vagy kialakításánál a legfontosabb szempont a kényelem és a design. A Dauphin Home bútor kollekciója a kortárs életérzést egyesíti a magas minőséggel. Ez a márka modern megoldásokat nyújt, amely stílusos és egyedi minden helyiségben. Új kombinációs elemei a króm, a fa és a lakk variánsai, ezekkel párosul a különleges formavilág, hogy együtt színében, formájában és anyagában egy páratlan időtálló tárolóbútor vagy ülőbútor jöjjön létre.

Az otthonok mellett még a kisebb irodák és a home office-ok is igazán látványosak lesznek, ha exkluzív irodabútorokkal rendezzük be a tereket. Bármelyik bútor választása a Dauphin és a Dauphin Home-ból tökéletes és megismételhetetlen darabja lesz az irodának vagy akár a lakásnak, hiszen kiemelkedően innovatív módon kínál megoldásokat.

Manapság a technológiai fejlődésnek köszönhetően terjed a táv- és az online munka, így még inkább többfunkciójú terek jönnek létre, amelyek egyszerre szolgálhatnak lakásként és irodaként. Ezek a bútorok minden igényt kielégítenek, és úgy dolgozhatunk az irodánkban, mintha egész nap a nappalinkban tartózkodnánk.

Hungaro-Rim Kft.

1163 Budapest, Cziráki u. 26-32. 27-es épület 1.em.
Telefon: (+36) 1 404 3093
www.hungarorim.hu