(+36) 1 404 3093

Szolgáltatások

Tanácsadás

A bútorozás kezdeti fázisában a leendő ügyfeleink elképzeléseinek, terveinek és költségvetésének felmérése, átnézése, pontosítása és ellenőrzése.
Az igények felmérése után ajánlatadás a megfelelő iroda- és ülőbútorokra, kiviteli megoldásokra és szállítási kondíciókra.

 

 

 

3D-s Látványtervezés

Munkaterületek, irodák, közösségi terek, home-office-ok 3D-s látványterveinek készítése, segítve ügyfeleinket abban, hogy minél pontosabban elképzelhessék leendő munkakörnyezetüket.

 

    

 

Helyszíni szállítás és szerelés

A Hungaro-Rim-nél vagy viszonteladóinknál megrendelt ülő- és irodabútorok helyszínre szállítása, szakszerű összeszerelése és üzembe helyezése vevőink igényeinek megfelelően.

 

Szerviz

A cég márkaportfóliójába tartozó ülő- és irodabútorok garanciális és eseti szervizelése és időszakos karbantartása.

 

 

Irodaszék bérlés

Meglévő ügyfeleink számára ideiglenes irodaszék bérlési lehetőséget kínálunk rövid- és hosszútávra egyaránt, ezzel segítve az új munkakörnyezet kialakítását, egészen az új irodaszékek megérkezéséig. Az irodaszék bérlés előnye, hogy így nem kell a többlet bútorokat raktározni, és nem lesz bútor/szék hiány sem. 

 

 

 

Kárpitozás

Kárpitozási szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy arculatváltás, új belsőépítészeti koncepció, vagy csupán az elhasználódott kárpitozott felületek felújítása révén - a meglévő bútorok cseréje nélkül - történjen meg az átalakulás. A kárpitozás során mind a szövetek, mind a szivacsozás felújítása megtörténik, így nem csak a bútorok esztétikai kinézete, de az üléskomfortja is megváltozik.