(+36) 1 404 3093

Unique T7

MOLL termékcsalád
unique
unique
unique
unique
unique
unique
unique
uniqueuniqueuniqueuniqueuniqueunique

UNIQUE T7 - íróasztal

 

A Unique T7-es íróasztala a felhasználóbarát működésével és az egyedülállő variabilitásával együtt rendkívül gyorsan alkalmazkodik minden helyzethez. Akár otthoni irodáról van szó, vagy akár egy hobbi sarokról a nappaliban, a Unique T7 ergonomikus, kényelmes megoldást nyújt  az élet és a munka mindenterületén. 

Elektromosan állítható magasságú asztalláb 56-118 cm között. A T7 XL neveztű modell nagy munkafelülettel rendelkezik, így azok is kényelmesen tudnak dolgozni akiknek ehhez sok helyre van szükségük. A beépített görgőknek köszönhetően könnyen mozgatható, így bárhová helyezthető a helyiségben. Okostelefonunkat vagy okosóránkat vezeték nélkül tudjuk feltölteni a Championba épített QI töltővel. A QI külön rendelhető és később is beépíthető az asztalba. Az asztallappon található matrica jelzi a töltő helyzetét.

Két féle méretben érhető el az asztal:

- 115 cm széles és 75 cm mély

- 150 cm széles és 75 cm mély

Az asztallap több színű dekor panellel kérhető (világoskék, zöld, lila, fehér). Ám az igazi eleganciát és hangulatos légkört az exkluzív dió vagy tölgy felületű asztallap biztosítja.

moll
Termékcsalád:
MOLL
Kárpitozás:
laminált
Típus:
íróasztal
Letölthető anyagok: