(+36) 1 404 3093

Márkák

RIM

Irodaszékek és egyéb ülőbútorok kiváló ár-érték aránnyal 

A RIM márka termékeit gyártó RIM-Cz spol. s r.o. 25 éve alakult Csehországban. A legjobb cseh ipari hagyományokra épülő vállalat a saját formatervezésű irodaszékek, tárgyalószékek és ülőbútorok magas minőségű előállítására és azok folyamatos fejlesztésére alapozza növekedését.

A Hungaro-Rim Kft. ügyfelei értékelik a forma, az ergonómia és a termékek széleskörű használhatóságát és a RIM természetet kímélő gyártási filozófiáját. A ma már Európa szinte valamennyi országában forgalmazott minőségi termékek rendkívül kiváló ár/érték arányt képviselnek, ezért a RIM  a Hungaro-Rim Kft. egyik legtöbbet ajánlott és forgalmazott márkája.


Quinti

Minőségi olasz irodabútorok és szállodai berendezések

Az Olaszországban már 1975 óta működő Quinti iroda és szállodabútor gyártó vállalatot már a Hungaro-Rim is képviseli. A Quinti 100% olasz minőségű termékei egyenesen Toszkána szívéven készülnek ahol a hagyomány és kultúra nagy szerepet játszik. A Quinti legfőbb alapelve a hagyomány, szenvedély és innováció. A több éves tapasztalattal rendelkező cég professzionalizmussal és gondosan válogatott anyagokból dolgozik, mindig a legkiválóbb minőséget kínálja a vásárlóknak.  

A Quinti Sistemi a legszélesebb választékot kínálja az elegáns, exclusive és reprezentatív irodai környezet kialakításhoz. Asztalok, konferencia asztalok, könyves szekrények és számtalan kiegészítőkkel gazdagítható az iroda berendezése.              


Dauphin

Az ergonómia, mint fő vezérelv

Az 1969-ben alapított német Dauphin forgószékekre szakosodott családi vállalatból lett mára a világ vezető irodaszék gyártója. A céget most is birtokló alapítók az ergonómiára, az élet és a munkakörülmények javítását célul tűzve építették fel vállalkozásukat.

A Dauphin számos fejlesztése nem csak a saját termékeinek kényelmét, megbízhatóságát és minőségi élettartamát szolgálja, hanem az ülőbútor iparágban követendő példaként, vagy megvásárolandó megoldásul szolgál. A Dauphin HumanDesign® koncepciója, ami a munka és lakókörnyezet ergonomikus, a benne dolgozó és élő emberek igényeinek maximális és egészséges kiszolgálását célozza, méltán talált számos követőre az iparágon belül.

A Hungaro-Rim vevőköre sokszor támaszt, olyan magas minőségi és esztétikai igényeket, amelyeket legjobban a Dauphin cég termékeivel lehet kiszolgálni.


Dauphin Home

Kisebb irodák és Home office-ok exkluzív irodabútorai

A piacvezető Dauphin Home márkája azért kapott szerepet a Hungar-Rim Kft. portfóliójában, mert a cég nagyon innovatív módon kínál megoldásokat a ma már Magyarországon is jelentős piaci igényt képviselő home-office-t és kisméretű, néhány fős irodát létesítő felhasználóknak.


Trend Office

Kreatív iroda és home office irodabútor megoldások a dinamikus és fiatalos igényekre

A német Dauphin bútorgyártó csoport legfiatalabb tagja.

A Hungaro-RIM Kft. márka portfóliójának egyik kedvelt gyártója, amely azoknak a fiatalos ügyfeleknek kínál nagyon jó ár/érték arányú iroda- és home-office megoldásokat, akik számára a stílus és a design mellett fontos, hogy dinamizmusukat és produktivitásukat ebben a környezetben is megőrizzék.


Bosse

Német irodabútor megoldások a legmagasabb nemzetközi igényekre

A Dauphin-csoport egyik vezető irodabútor gyártója majd 100 országban van jelen.

Aki úttörő megoldásokat akar létrehozni a munka világában, tudnia kell új lehetőségeket és megoldásokat megalkotni. A Bosse vállalat célja, hogy összehozza a technológia, az innováció, a változó munkahelyi környezetet az alkotó ember igényeivel.

A Bosse kiváló termékei a felső kategóriában egészítik ki a Hungaro-Rim irodabútor márkaportfólióját.


moll


Züco

Svájci minőségű felsővezetői prémium ülőbútorok/ Swiss Quality

A piac felső szegmensét képviselő svájci Züco márka olyan felsővezetőknek készít ülőbútorokat, akik a kiváló svájci minőséget és megbízhatóságot keresik. A Hungaro-Rim Kft. kínálatában a Züco felsőkategóriás termékei sokszor jól kiegészítik a Dauphin német alapossággal megtervezett és előállított termékeit.


MY DVA

Minőségi fémbútorok, bútor kiegészítők és alkatrészek Csehországból

A MYDVA Csehország vezető, bútor-kiegészítőkkel foglalkozó, fiatal dinamikus vezetésű vállalata.

A lehető legszélesebb szolgáltatást nyújtva foglalkozik fémbútorok tervezésével, fejlesztésével, értékesítésével, továbbá belsőterek tervezésével, terv dokumentációk elkészítésével és atipikus belsőépítészeti elemek gyártásával.

A Hungaro-Rim Kft. márka portfóliójában azért kapott a MYDVA szerepet, mert minőségi bútor-kiegészítői és alkatrészei sok hazai bútor-készítő és forgalmazó számára kínálnak jó ár/érték arányú megoldásokat.


Interier Rícany

Jól variálható minőségi irodabútorok a nagy létszámú irodák, call-centerek és szállodák berendezéséhez

Interier Říčany A.S. 1978 óta a cseh irodabútor gyártás meghatározó szereplője és piacvezető gyártója. A cég a 2010 februárja óta az IRR a holland AHREND csoport tagja, amely egyike az 5 legnagyobb Európai irodabútor-gyártónak.

A Hungaro-Rim Kft. 2014 óta képviseli a márkát Magyarországon az alábbi, a legszigorúbb európai szabványoknak és a modern ergonómiai követelményeknek, valamint a környezetvédelmi előírásoknak megfelelő termékportfólióval:

     - irodabútor

     - call center bútor

     - tárgyalótermi bútor

     - szállodai bútorok

     - egyedi bútorok gyártása