(+36) 1 404 3093

Modular ülőbútor - a bútorok LEGO-ja

Új egyedi ülőbútor család a Hungaro-Rim termékpalettáján!

 

A cseh születésű, bolgár gyökerekkel rendelkező csehországi, Zlíni designer, Martin Kozuharov által tervezett Modular - mint ahogyan az a nevében is benne van - többféle, különböző kisebb-nagyobb elemekből összeállítható várótermi, ügyféltéri ülőbútor. Hasonlóképpen, mint a LEGO, nagyobb és kisebb darabok illeszthetőek egymáshoz. A variálhatósága és az ezzel párosuló letisztult vonalvezetése kényelmet nyújt várakozáshoz, beszélgetéshez, vagy akár egy rövid találkozóhoz.

 

A Modular jól alakíthatóságának köszönhetően maximálisan kihasználható az adott helyiség. Viszonylag kis területen lehet sok embert kényelmesen leültetni, a megfelelő kombinációval akár 8-10 személy számára is ki tudunk alakítani egy ergonomikus ülőbútort.

 

   

 

     

Friss hírek

2017-04-25

A Hungaro-Rim Csehországban!

A Hungaro-Rim csapat látogatása a Rim CZ-nél!

2016-11-02

TEA – Nem csak a hideg időkre!

Új kollekcióval mutatkozunk be a menedzserek számára.

 

2016-07-22

LEGYÜNK TRENDIK!

EXKLUZÍV BÚTOROK ÉS ÜLŐBÚTOROK OTTHON ÉS AZ IRODÁBAN!

 

Mindig izgalmas feladat új lakásunkat vagy irodánkat berendezi. Mindkét esetben először is a stílusirányzatot kell eldöntenünk. Majd ehhez az irányzathoz kell beszerezni a megfelelő bútorokat. Most lássunk egy fantasztikus bútorcsaládot, amely valóra váltja az álmainkat!

Dauphin és a Dauphin Home.

 

2016-04-26

Perillo

A szék, amely mindig vonzza a figyelmet!

A svájci Züco által gyártott Perillo egy igazán futurisztikus érzést keltő ülőbútor. Egyszerre kifinomult és extravagáns. Tükrözi a kényelmet és a szabad mozgás élményét.