(+36) 1 404 3093

Milánó- Salone del Mobile

Az 1961 óta minden évben megrendezett Bútorkiállításon bútorok és lakberendezési kiegészítők kerülnek bemutatásra.

 

Milánói legrangosabb nemzetközi bútorkiállítás a Salone del Mobile, idén is április 12-én megnyitja kapuit. Több tízezer látogató érkezik a világ minden tájáról, hogy szemügyre vegye az idei év trendjeit. Designerek, lakberendezők, építészek, és gyártók évről-évre mind egyre jobban várják a kiállítást, és persze a Hungaro-Rim Kft. csapata is.

A 2016-os idei nemzetközi bútorkiállítást is együtt rendezik meg a nemzetközi lakberendező kiállítással, több mint 1500 kiállító 150.000 négyzetméteren. Felosztva klasszikus és design szakaszokra.

A tavalyi évben nagy sikert arattak a kényelmes funkcionális kanapék, fotelek, és székek, valamint az izgalmas lámpatestek, érdekes kiegészítők.

A kiállításnak a Massimiliano Fuksas által tervezett, a központtól 15 km-re fekvő Rho nevű elővárosban található, Fiera Milano kiállítási és kongresszusi központ ad otthon. 24 pavilonban, három (klasszikus, modern és design) kategóriában, egyéni standokon mutathatták be újdonságaikat a legnagyobb és legnívósabb bútortervezők és gyártók.

2015-ben két pavilont is szenteltek az innovatív irodatervezésnek és technológiának. Láthatunk luxus tárgyalótermeket, dolgozószobákat, privát tereket és ehhez kapcsolódóan az akusztika kérdésének különböző megoldásait is.

Az idei kiállításon a Hungaro-Rim is ott lesz és te? Gyere el beszélgessünk az irodatrendekről és igyál velünk egy kávét!

 

Egy kis ízelítő képekben a 2015-ös kiállításról.

 

                                                          

                         

 

                        

Friss hírek

2017-04-25

A Hungaro-Rim Csehországban!

A Hungaro-Rim csapat látogatása a Rim CZ-nél!

2016-11-02

TEA – Nem csak a hideg időkre!

Új kollekcióval mutatkozunk be a menedzserek számára.

 

2016-07-22

LEGYÜNK TRENDIK!

EXKLUZÍV BÚTOROK ÉS ÜLŐBÚTOROK OTTHON ÉS AZ IRODÁBAN!

 

Mindig izgalmas feladat új lakásunkat vagy irodánkat berendezi. Mindkét esetben először is a stílusirányzatot kell eldöntenünk. Majd ehhez az irányzathoz kell beszerezni a megfelelő bútorokat. Most lássunk egy fantasztikus bútorcsaládot, amely valóra váltja az álmainkat!

Dauphin és a Dauphin Home.

 

2016-04-26

Perillo

A szék, amely mindig vonzza a figyelmet!

A svájci Züco által gyártott Perillo egy igazán futurisztikus érzést keltő ülőbútor. Egyszerre kifinomult és extravagáns. Tükrözi a kényelmet és a szabad mozgás élményét.