(+36) 1 404 3093

LEGYÜNK TRENDIK!

EXKLUZÍV BÚTOROK ÉS ÜLŐBÚTOROK OTTHON ÉS AZ IRODÁBAN!

 

Mindig izgalmas feladat új lakásunkat vagy irodánkat berendezi. Mindkét esetben először is a stílusirányzatot kell eldöntenünk. Majd ehhez az irányzathoz kell beszerezni a megfelelő bútorokat. Most lássunk egy fantasztikus bútorcsaládot, amely valóra váltja az álmainkat!

Dauphin és a Dauphin Home.

 

 

Az irodakialakításnál fontos szempont, hogy milyen környezetet hozzunk létre, hiszen a közérzetünkre, az egészségünkre és a teljesítményünkre nagy hatással van, hogy a munkahelyünkön hogyan érezzünk magunkat. Igazi win-win szituáció egy igényes és kényelmes munkahely, amely mind a dolgozók, mind a munkaadó számára főnyeremény, hiszen az alkalmazottak is jól teljesítenek, ami versenyképessé teszi a vállalkozást.

Napjainkban a cégek többsége inkább modern stílusban rendezi be az irodáját. A Hungaro-Rim által képviselt bútorgyártó cégek referenciái között is számtalan trendi irodát találhatunk.  Ezekből mutatunk be egy néhányat a teljesség igénye nélkül. Sao Paulóban az Alberflex számára egy színes, természetközeli irodát terveztek. Ki ne szeretne itt meginni egy kávét reggel?

 

        

 

Másik ilyen nagyszerű példa az Excellent Business Center, mely Németország számos nagyobb városában megtalálható. Ezeket a gigantikus irodaházakat a Dauphin iroda- és ülőbútor gyártó termékei emelik ki az átlagból, és bármely stílust is kedvelünk, minden ízlést ki tudnak elégíteni. 

 

       

 

Abban mindannyian egyetérthetünk, hogy egy lakás felújításánál vagy kialakításánál a legfontosabb a kényelem az ergonomia és a design. A Dauphin Home bútor kollekciója a kortárs életérzést egyesíti a magas minőséggel. Ez a márka modern megoldásokat nyújt, amely stílusos és egyedi minden helyiségben. Új kombinációs elemei a króm, a fa és a lakk variánsai, ezekkel párosul a különleges formavilág, hogy együtt színében, formájában és anyagában egy páratlan időtálló bútor/ülőbútor jöjjön létre.

 

       

 

Az otthonok mellett még a kisebb irodák és a home office-ok is igazán látványosak lesznek, ha exkluzív irodabútorokkal rendezzük be a tereket. Bármelyik bútor választása a Dauphin és a Dauphin Home portfóliójából tökéletes és megismételhetetlen darabja lesz az irodának vagy akár a lakásnak, hiszen kiemelkedően innovatív módon kínál megoldásokat.

 

Manapság a technológiai fejlődésnek köszönhetően terjed a táv- és az online munka, így még inkább többfunkciójú terek jönnek létre, amelyek egyszerre szolgálhatnak lakásként és irodaként. Ezek a bútorok minden igényt kielégítenek, és úgy dolgozhatunk az irodánkban, mintha egész nap a nappalinkban tartózkodnánk.

 

           

Friss hírek

2020-08-07

A Te asztalod A Te kényelmed

A hatékony tanuláshoz elengedhetetlen a harmonikus, ergonomikusan kialakított környezet.

Iskolakezdési akciónk keretén belül, minden augusztus 1-31 között megrendelt írósztalhoz ajándék könyöklőt adunk.

2017-04-25

A Hungaro-Rim Csehországban!

A Hungaro-Rim csapat látogatása a Rim CZ-nél!

2016-11-02

TEA – Nem csak a hideg időkre!

Új kollekcióval mutatkozunk be a menedzserek számára.