(+36) 1 404 3093

A Hungaro-Rim Csehországban!

A Hungaro-Rim csapat látogatása a Rim CZ-nél!

A múlt héten látogatást tettünk Csehországba - a Rim CZ-nél az anyavállalatnál. Kora reggel a csapat már várva várta az indulást, csak senki sem számított arra hogy útközben elért minket a havazás. Szerencsénkre időben odaértünk biztonságban és elsőként találkozhattunk Jiří Katolický professzorral, és Jakub Barcuch-val akik remek előadást tartottak nekünk a termékekről, és sok más információval lettünk gazdagabbak. Kora este a Zlíni erdőben lévő vadászházba lettünk hivatottak vacsorára. Másnapi program gyárlátogatás volt, ahol csapatunk láthatta hogyan is készülnek a termékek a legapróbb részletektől kezdve egészen a szállítás előkészítéséig. A gyárlátogatás után, a Rim CZ előadótermében Nagy Milán tulajdonos cégvezető úr várt minket, akivel betekintést nyerhettünk a folyamatban lévő új termékek tervezésébe és fejlesztésébe. Miután véget ért az előadás elindult a csapat hazafelé. Hosszú volt az út de estére vissza is értünk még több tudással, energiával feltöltődve és már alig vártuk a következő hetet, hogy hasznosítani tudjuk a tanultakat.  

 

 

Friss hírek

2017-04-25

A Hungaro-Rim Csehországban!

A Hungaro-Rim csapat látogatása a Rim CZ-nél!

2016-11-02

TEA – Nem csak a hideg időkre!

Új kollekcióval mutatkozunk be a menedzserek számára.

 

2016-07-22

LEGYÜNK TRENDIK!

EXKLUZÍV BÚTOROK ÉS ÜLŐBÚTOROK OTTHON ÉS AZ IRODÁBAN!

 

Mindig izgalmas feladat új lakásunkat vagy irodánkat berendezi. Mindkét esetben először is a stílusirányzatot kell eldöntenünk. Majd ehhez az irányzathoz kell beszerezni a megfelelő bútorokat. Most lássunk egy fantasztikus bútorcsaládot, amely valóra váltja az álmainkat!

Dauphin és a Dauphin Home.

 

2016-04-26

Perillo

A szék, amely mindig vonzza a figyelmet!

A svájci Züco által gyártott Perillo egy igazán futurisztikus érzést keltő ülőbútor. Egyszerre kifinomult és extravagáns. Tükrözi a kényelmet és a szabad mozgás élményét.