(+36) 1 404 3093

Bemutatkozunk

Sokat ül számítógép előtt? Napi 8 órát tölt ülőmunkával?

Szeretné irodáját kényelmes, ergonomikus bútorokkal berendezni?

Ezekre a problémákra nyújt Önnek megoldást a Hungaro-Rim 2010 Kft.!

A Hungaro-Rim Kft. csapata, több mint 15 éve van jelen a magyar piacon. Büszkék vagyunk arra, hogy piacvezető nemzetközi ülőbútor és irodabútor márkákat képviselhetünk és kollégáink kiemelkedő szaktudása segítségével meghatározó pozíciót vívtunk ki a magyar irodabútor piacon. 

 

Versenytársaink által is elismert igényesen válogatott, széles termékkínálatunk és magas minőségű ügyfélszolgálati tevékenységünk egyetlen célt szolgál: egyre több ember számára tegyük elérhetővé a minőségi és egészséges munkakörnyezetet, ezzel is hatékonyabbá téve az irodai munkavégzést.

 

Termékportfóliónkat olyan elismert nemzetközi gyártók, mint RIM, DAUPHIN, ZÜCO, INTERIER RICANY és MYDVA magas minőségű termékei alkotják, melyekre megbízhatóságuk miatt 3-7 év garanciát vállalunk.

 

Ügyfeleink között megtalálhatók a legnagyobb nemzetközi cégek, bankok, biztosítók, neves magyar vállalatok, valamint oktatási intézmények és államigazgatási szervek.

 

Célunk, hogy minőségi, ergonomikus termékeket kínáljunk ügyfeleink részére, és segítsünk megtalálni a legjobb megoldást vásárlóink problémáira.